Scheepjes Catona

€ 2,60

Scheepjes Catona

€ 2,60

Scheepjes Catona is een bijzonder populair 100% gemerceriseerd katoenen garen met een subtiele glans en een gladde en zachte afwerking. Dit fijne garen (garendikte Fingering) is uiterst geschikt voor het haken of breien van bijvoorbeeld kleding, amigurumi’s, mode- en woonaccessoires of kinderspeeltjes. Scheepjes Catona heeft het EN71-3 keurmerk, wat aangeeft dat dit garen veilig is voor personen met een gevoelige huid en met name voor speelgoed voor baby's en kinderen. Bij de productie is gebruikgemaakt van een volledig biologische afvalwaterzuivering, waardoor het gebruikte water op een veilige manier wordt gerecycled en hergebruikt. Scheepjes Catona is verkrijgbaar in maar liefst 113 verschillende kleuren. De aanbevolen naalddikte is 2.50-3.50mm. Een bol Scheepjes Catona weegt 50 gram en heeft een looplengte van 125 meter. 

Sale!

Colour shuffle blanket

€ 50,50 € 47,50
Sale!

Colour shuffle blanket

€ 50,50 € 47,50

Compleet pakket!

- 1 Pastel doosje 

- 1 Rainbow doosje

- 3 bollen lace softfun

- Patroonboekje

- Haaknaald 3.0

Stonewashed XL

€ 4,15

Stonewashed XL

€ 4,15

Scheepjes Stone Washed XL is een hoogwaardige katoen-acrylmix in gewichtsklasse Aran, die ondanks de robuuste naam zijdezacht aanvoelt. Het karakteristieke stonewashed uiterlijk ontstaat door de combinatie van ecru katoen met kleurige en donzige acrylvezels. Het garen is samengesteld uit een mix van 70% katoen en 30% acryl, heeft daarmee de ademende kwaliteit van katoen, maar is dankzij het acryl sterk en gemakkelijk in onderhoud. Die combinatie maakt Scheepjes Stone Washed ideaal voor de meest uiteenlopende brei- en haakprojecten en bovendien geschikt voor elk seizoen. Het garen is verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet, variërend van zachte pastel- en aardetinten tot heldere kleuren. De aanbevolen naalddikte is 5.00mm. Een bol Scheepjes Stone Washed XL weegt 50 gram en heeft een looplengte van 75 meter. 

Creëer een speels effect met Scheepjes Chunky Monkey. Dit garen heeft een mooie, dikke textuur en is gemaakt van een superieure kwaliteit acryl, die mooi glad blijft en niet pilt. Chunky Monkey is verkrijgbaar in een palet van 93 kleuren die naadloos aansluiten bij het populaire en dunnere Scheepjes Colour Crafter. Ideaal dus om die twee garens te combineren en te experimenteren met verschillende texturen. Chunky Monkey is bij uitstek geschikt om lekker warme kleding of dekens van te breien of te haken of om zachte knuffels van te maken. Dit voordelige garen is lichtgewicht, hypoallergeen en gemakkelijk in onderhoud. De aanbevolen naalddikte 5.00mm. Een bol Scheepjes Chunky Monkey weegt 100 gram en heeft een looplengte van 116 meter (garendikte Aran). 

Scheepjes Super Noorse wol is een vrij dikke sokkenwol (DK) die is samengesteld uit een mix van 60% scheerwol en 40% polyamide, waardoor het garen niet alleen lekker warm is, maar ook oersterk. Bij uitstek geschikt om sokken van te breien, maar natuurlijk ook voor het breien of haken van truien, mutsen of sjaals. Naast de voor Noorse wol traditionele naturelkleuren met grijze getwijnde draden zijn er neutrale tinten in zowel gemengde als unikleuren. Een bol garen weegt 50 gram en heeft een looplengte van ongeveer 80 meter. Geschikt voor naalddikte 3.00mm en wasbaar tot 30°C.

Patroon + Scheepjes Cotton 8 (8x3 bollen á 50 gr)

 

De Sugar Pop Throw van Esme Crick is een parel van een deken, waarin elegante rijen met parelsteek worden omsloten door rijen met vasten. Deze gezonde deken meet 100 x 150 cm is perfect om onder weg te kruipen op een zomeravond in de tuin, of als deken in een kinderledikant. De deken bestaat uit 7 kleurblokken die omlijst worden door een gehaakte rand. Scheepjes geeft deken een luchtig en ademend effect en heeft een prachtige stekendefinitie.